הכתובת - פרסום בגוגל | פרסום באינטרנט | פרסום ושיווק
הכתובת Section Blog

Example of Section Blog layout (FAQ section)

מדריכים לניהול אתר האינטרנט שלכם

  • PDF
  • גרסת הדפסה
  • דואר אלקטרוני
מאת 23Lilach   
רביעי, 11 נובמבר 2009 00:15

 

שלום וברוכים הבאים.

 

הגעתם לעמוד זה לאחר שלחצתם על כפתור המדריכים בעמוד הבית שלנו. כפתור זה מיועד ללקוחות המעוניינים לנהל בעצמם את התכנים באתר שלהם, ומעוניינים לדעת איך. אם הגעתם לעמוד זה בטעות, תוכלו לחזור אל עמוד הבית.

 

עולם אתרי האינטרנט הוא מורכב, ודורש יכולות מסויימות, גם כאשר אנחנו בסה"כ רוצים לשנות כמה משפטים בתוך האתר, או להוסיף תמונה. הדבר דורש סבלנות, קריאה וניסיון להבין מה רוצים מאיתנו.

 

מטרתם של המדריכים המצורפים היא להקל עליכם, ולגרום לכם להיות מעורבים עוד יותר בעולם האינטרנט, ולהרגיש חלק מהמוצר המתוחכם שרכשתם - אתר אינטרנט. תוכלו לגשת אל המדריכים הללו בכל שעה ביום, לפי נוחיותכם, ולהתקדם צעד צעד, בקצב שלכם, עד שתוכלו לנהל בעצמכם את התכנים באתר.

 

המדריכים

מדריך לניהול תוכן באתר
מדריך לכיווץ תמונות לאינטרנט
מדריך לניהול גלריה - PhocaGallery
עודכן לאחרונה ( רביעי, 11 נובמבר 2009 00:52 )
 

מדריך שימוש בגלרית PhocaGalley

  • PDF
  • גרסת הדפסה
  • דואר אלקטרוני
מאת 23Lilach   
שלישי, 10 נובמבר 2009 23:44

 

שלום רב,

במדריך זה נטפל באפשרות הוספת תמונות וניהול הגלריה באתר. ניהול הגלריה נעשה דרך פאנל הניהול, כפי שהוסבר בתחילת המדריך - ניהול תוכן באתר.
 

כניסה לגלריה והכרת חלקי הגלריה השונים

על מנת להגיע אל הגלריה, יש לבחור בתפריט העליון את תפריט רכיבים, ע"י העברת העכבר על המילה רכיבים. לאחר פעולה זו – נפתח תפריט הרכיבים, ושם יש לבחור האפשרות – Phoca Gallery, ע"י לחיצה בודדת עם העכבר (או באפשרות Gallery שנפתחת כאשר מעבירים את העכבר שם).
 

לאחר הלחיצה, מגיעים לעמוד הגלריות. נכיר את חלקי העמוד השונים:
 


צד שמאל למעלה
– תפריט עליון – הכולל שליטה על פרמטרים (לא לגעת אם לא יודעים מה עושים).
צד ימין מתחת לכותרת – תפריט גלריה – info | Themes | Categories | Gallery
חלק תחתון – תמונות מכל הקטגוריות.


הוספת תמונות

לפני הוספת התמונות לגלריה, יש להעלות אותן לאחסון האתר. את הפעולה הזאת עושים ממנהל המדיה. ע"מ להגיע אל מנהל המדיה, יש לבחור בתפריט העליון ביותר, מצד ימין, את האופציה אתר,ומשם את אופציית פאנל הניהול.

אופציה זו מובילה אל עמוד בית של מערכת הניהול.  שם, בעמוד הבית, יש לבחור את הקובייה שנקראת – מנהל המדיה.
 


שם, בתוך מנהל המדיה, ניתן לראות תיקיות וקבצים. יש לבחור את תיקיית phocagallery ( או ע"י לחיצה על התיקייה, או בחירה מהתפריט בצד ימין ). כאן ניתן למצוא תיקיות קיימות, עם תמונות שמוצגות כבר באתר.

ע"מ להוסיף תמונות חדשות, ולמען הסדר הטוב, ניצור תיקיה חדשה. כדי לעשות זאת, קצת מעל התיקיות ישנה תיבת טקסט, ומשמאלה את הכפתור – יצירת תיקיה. נרשום טקסט בתיבה, ונחלץ על הכפתור. לאחר זמן קצר נוכל לראות כי התיקייה נוצרה (שמות באנגלית חובה ! ).

לאחר יצירת התיקייה – הגיע הזמן להעלות תמונות. נבחר את התיקייה, ונכנס אליה. בשלב זה, אין בה תמונות כלל. מתחת לאזור התיקיות, ישנם 3 כפתורים: עיון קבצים | התחלת ההעלאה | ניקוי קבצים.

עיון קבצים יפתח חלון דיאלוג לבחירת קובץ. לאחר בחירת התמונה הרצויה, נוכל לראות את השם מתחת לכפתור (כפתור ה – האדום מאפשר הסרה ).

לאחר בחירת מספר קבצים (שגודלם הכולל לא עולה על 10 מגה (עדיף פחות, 5 מגה לערך)) – יש ללחוץ על התחלת ההעלאה. תהליך זה לוקח זמן, בהתאם לגודל הקבצים המקוריים.
לאחר סיום ההעלאה, נוכל לראות את התמונות בתיקייה שיצרנו.

בסיום שלב זה, לאחר שהעלנו לתיקייה את כל התמונות הרצויות – הגיע המן לחזור לגלריה, ולהגדיר את התמונות בתוכה.
 

הגדרת התמונות בקטגוריות השונות.

נחזור לגלריה ע"י רכיבים > Phoca Gallery.
בתפריט העליון מצד שמאל ישנן 2 תמונות של + ירוק : חדש ו- Multiple Add. האופציה השנייה (השמאלית יותר ) מאפשרת הכנסת מספר תמונות בבת אחת, וזו האופציה שמעניינת אותנו כרגע.
לאחר לחיצה, נוכל לראות במרכז הדף רשימה, עם התיקיות הקיימות בתוך תיקיית  Phoca Gallery. ביניהן נוכל לראות את התיקייה שיצרנו קודם.
נלחץ על התיקייה שלנו, ונעבור לעמוד שבו מצויות התמונות שהעלנו. נסמן את כולן ע"י לחיצה על הריבוע הקטן בצד ימין  (קצת מעל הרשימה, ומעל כל הריבועים הימניים) או כל תמונה רצויה בנפרד.
לאחר סימון התמונות, נבחר בתיבת הבחירה (קטגוריה) שנמצאת מעל הרשימה של התמונות.


ואז, לאחר בחירת הקטגוריה המתאימה ( היכן שאנו רוצים להציג את התמונות ) – נלחץ על כפתור השמירה בצד שמאל למעלה. 

בשלב זה, הגלריה עובדת באופן אוטומטי ויוצרת לעצמה תמונות מוקטנות ! אין לעצור שלב זה !

לאחר סיום שלב זה, תועברו לרשימת התמונות המלאה (דף הראשי של בגלריה) – וניווט בין דפי התמונות יגלה לכם את התמונות שהעלתם. תוכלו לראות תמונות אלה גם באתר עצמו, בעמודים המתאימים.

זהו  - פשוט וקל.  ניתן לחזור על התהליך מספר רב של פעמים.
 

עריכת התמונות

על מנת לשנות את שמות התמונות, את הקטגוריה אליהן הן שייכות או להוסיף תיאור ייחודי, ניתן לעשות זאת מתוך פאנל הניהול של רכיב הגלריה.

נכנס שוב אל הגלריה ותפריט התמונות באופן הבא:

 בעמוד שיפתח נראה רשימה של כל התמונות שהוזנו למערכת.


 

לחיצה על כותרת התמונה, פותחת עמוד המכיל את פרטי התמונה הניתנים לשינוי:


 

שינוי שם, אפשר לשייך לקטגוריה שונה ואף להוסיף תיאור לכל תמונה, אשר יופיע לאחר הגדלת התמונה בצד הקדמי של האתר.
לאחר סיום העריכה, יש לשמור את השינויים ע"י לחיצה על הדיסקט בתפריט העליון:


 

בהצלחה.

אין להעתיק, לשכפל, לצלם, לתרגם, להקליט, לשדר, לקלוט ו/או לאכסן במאגר מידע בכל דרך ו/או אמצעי מכני, דיגיטלי, אופטי, מגנטי ו/או אחר – חלק כלשהו מן המידע ו/או המאמרים ו/או התמונות ו/או האיורים ו/או כל תוכן אחר שצורף ו/או נכלל באתר אינטרנט זה, בין אם לשימוש פנימי ו/או לשימוש מסחרי.

כל הזכויות שמורות. שימוש בתכני האתר ללא אישור מפורש מחברת הכתובת - פרסום ושיווק באינטרנט - אסור בהחלט.

עודכן לאחרונה ( חמישי, 10 יוני 2010 16:02 )
 

שימוש בתוכנת PixResizer

  • PDF
  • גרסת הדפסה
  • דואר אלקטרוני
מאת 23Lilach   
שלישי, 10 נובמבר 2009 19:36

 

שלום לכם,

המצלמות הדיגיטאליות של היום הולכות ומשתפרות, ומצלמות באיכות גבוהה. האיכות הגבוהה משפיעה על "משקלה" של כל תמונה, בין 1-4 מגה לכל תמונה. באינטרנט, אין לנו אפשרות להשתמש באיכות כל כך גבוהה, מכיוון שהדבר יגרום לזמן העלאה איטי של האתר - ובריחת לקוחות פוטנציאליים.

לכן, עלינו לכווץ את התמונות לגודל אינטרנטי, אך לפגוע כמה שפחות באיכות התמונה המתקבלת.

 

חלק א' -  התקנת תוכנה (שלב חד פעמי)

עלינו להקטין את התמונות על מנת שנוכל להעלות אותם לאתר. לשם כך עלינו להתקין תוכנה שתאפשר לנו עבודה קלה ומהירה. ( שלב זה מתבצע בפעם הראשונה בלבד )

התוכנה נקראת PIXresizer וניתן להוריד אותה ע"י הקלקה כאן: PIXResizer.

בחלון הנפתח יש לבחור שמור לדיסק (לשולחן העבודה עדיף).

אחרי שהתוכנה סיימה לרדת, עלינו לפתוח אותה ( שלב ההתקנה של התוכנה ). בחלון שנפתח עלינו ללחוץ Next:



 

בחלון שאחריו עלינו לבחור באפשרות הראשונה: I accept the agreement, וללחוץ על Next:
 


בחלון הבא לא לשנות כלום וללחוץ על Next:


וגם בשני החלונות הבאים Next:


  

בחלון הנוסף יש ללחוץ על Install. תתחיל התקנה של התוכנית (פס ירוק), כשבסופו יפתח חלון נוסף. נלחץ על Next, ובחלון הבא שנפתח – נוריד את סימן ה –V  הירוק, ונלחץ על Finish:
 


 

זהו זה – התקנתם את התוכנית – קל, לא ? התוכנית PIXresizer מחכה לכם על שולחן העבודה.

 

חלק ב' -  הכנת התשתית לתמונות החדשות

התמונות שאותן אנו רוצים להעלות נמצאות בדרך כלל בתיקיה מסוימת.
 

בתוך התיקייה של התמונות נכין תיקיה חדשה שאליה נכניס את התמונות החדשות. איך עושים את זה ? נפתח את תיקיית התמונות ובמקום ריק מתמונה, אבל עדיין בתוך חלון התיקייה נלחץ על הכפתור הימני בעכבר, כדי שיפתח תפריט כמו בתמונה הבאה:


 

בתפריט, נעבור לאופציית חדש, ובה נבחר תיקייה חדשה, שנקרא לה good.

 

חלק ג' -  כיווץ התמונות

עכשיו נלמד על התוכנית. יש ללחוץ פעמיים על הסמל בשולחן העבודה על מנת לפתוח את התוכנית. התוכנה היא באנגלית, שזה חסרון אבל נוכל להתגבר עליו. על ידי עבודה נכונה.

התוכנה שנפתחה נראית כך:




אם נשים לב, למעלה בצד שמאל יש 2 לשוניות. אותנו מעניינת הלשונית:
Work with multiple files

נלחץ על לשונית זאת והחלון קצת השתנה. מתחת לאזור הלשוניות יש מקום שנקרא:
Select source and destination

כאן אנחנו בוחרים את תיקיית המקור, שהיא תיקיית התמונות שלנו, ואת תיקיית היעד, שהיא התיקייה שהכנו מבעוד מועד, בתוך תיקיית המקור. לחצו על כפתור ה Source, ובחלון שנפתח בחרו את תיקיית התמונות., ולחצו OK. אחר כך חזרו על הפעולה רק שעכשיו תבחרו את התיקייה הפנימית שיצרנו, good, שנמצאת בתוך תיקיית המקור ( יש ללחוץ על סימן הפלוס כדי לראות אותה, ואז לסמן את התיקייה good ואז OK).

עכשיו, התוכנה יודעת מאיפה היא לוקחת את התמונות, ואיפה היא תשמור את התמונות החדשות.

נלך עכשיו לאזור אחד מתחת לאיפה שהיינו, שנקרא: Select New Size. בתוך האזור הזה יש לנו בר הזזה, שאותו אנו יכולים להזיז ימינה (להגדלה) ושמאלה (להקטנה). אנו נזיז שמאלה עד שהמספר יהיה 400.

כל מה שנשאר לנו לעשות עכשיו זה ללחוץ בצד שמאל למטה על כפתור Save Picture, והתוכנה תכווץ לנו את התמונות. קצת מעל הכפתור יש לנו פס שמראה על ההתקדמות.

זהו, בתיקייה החדשה שיצרנו יחכו לנו התמונות החדשות, שאותן נעלה לאתר. כל הכבוד ! אני ממליץ להיכנס לתיקייה, ולבדוק אם יש תמונות מסובבות על הצד. אם כן, לחיצה על הכפתור הימני של העכבר יפתח תפריט, שאחת האופציות היא סיבוב בכיוון / גד השעון. אם לא תסובבו את התמונה, היא תישאר ככה גם באתר, ואת זה אנחנו לא רוצים!

בהצלחה.

אין להעתיק, לשכפל, לצלם, לתרגם, להקליט, לשדר, לקלוט ו/או לאכסן במאגר מידע בכל דרך ו/או אמצעי מכני, דיגיטלי, אופטי, מגנטי ו/או אחר – חלק כלשהו מן המידע ו/או המאמרים ו/או התמונות ו/או האיורים ו/או כל תוכן אחר שצורף ו/או נכלל באתר אינטרנט זה, בין אם לשימוש פנימי ו/או לשימוש מסחרי.

כל הזכויות שמורות. שימוש בתכני האתר ללא אישור מפורש מחברת הכתובת - פרסום ושיווק באינטרנט - אסור בהחלט.

 

עודכן לאחרונה ( חמישי, 10 יוני 2010 16:02 )
 

מדריך ניהול תוכן באתר (הכנסת טקסט + תמונות)

  • PDF
  • גרסת הדפסה
  • דואר אלקטרוני
מאת 23Lilach   
רביעי, 04 נובמבר 2009 12:30

שלום רב,

עכשיו, לאחר שהאתר והכנסת התוכן אליו הושלמו, יש באפשרותכם לשלוט על התכנים דרך פאנל הניהול של האתר. הגישה אל פאנל הניהול מתבצעת דרך הכתובת הבאה:

http://www.yoursite.co.il/administrator (כתובת האתר שלכם, עם התוספת Administrator בסיום)

הגעתם אל מסך התחברות מנהלים, שם יש להזין שם המשתמש והסיסמה שקיבלתם עבור גישה לאתר.
 

לאחר הזנת הפרטים (שימו לב לאותיות קטנות וגדולות) אנו נכנסים אל המסך הראשי של פאנל הניהול. כמו בכל דבר, גם כאן צריך קצת ניסיון ואימון על מנת לשלוט היכן כל הדברים נמצאים, אולם הכול נוח ופשוט לתפעול.

 


שינוי מלל באתר

בעמוד הראשי (הראשון) של פאנל הניהול, ישנם ריבועים גדולים עם ציורים: 
 

  • נלחץ פעם אחת על "מנהל המאמרים "ויפתח לנו מסך:  מנהל מאמרים שבו טבלה עם הכותרות של כל פרטי התוכן שיש לנו באתר. כל שורה היא פריט תוכן בודד. אם נשים לב בכל שורה של הטבלה, נראה שכל פריט תוכן שייך למדור וקטגוריה . נוכל לראות אם הוא מפורסם בדף הבית, ומיקומו ביחס לפריטים האחרים באותה קטגוריה או מדור.

  • נלחץ פעם אחת על כותרת הפריט ( צד ימין בטבלה ) אותו אנו רוצים לעדכן. הכותרות תואמות את הכותרות באתר (תמיד תוכלו לבדוק ע"י פתיחת חלון דפדפן נוסף עם האתר עצמו).
  • לאחר הלחיצה יפתח עמוד מאמר. לכל מאמר יש כותרת, שיוך לקטגוריה ולמדור (שכבר קיימים) ומלל המאמר עצמו. נוכל לראות כי ישנו חלון ובו המלל המופיע בעמוד האתר -  אותו אנו רוצים לשנות. למעשה, השליטה בחלון זה דומה מאוד לכתיבה בעורך התמלילים Word  . כאן ניתן לשנות ולהוסיף כל מה שברצונכם לעשות, כולל אפשרויות הדגשה, שינוי צבע ועוד.


 

  • לאחר סיום עריכת פריט בתוכן - יש ללחוץ על הציור  "שמור" (הדיסקט) שמופיע בראש העמוד מצד שמאל. לאחר הלחיצה, נחזור אוטומטית לטבלת כל פריטי התוכן.

על מנת לראות את השינויים שעשינו באתר, יש לפתוח חלונית חדשה, להיכנס לכתובת האתר, לנווט באמצעות התפריטים אל העמוד אותו שינינו - ועכשיו תוכלו לראות את השינויים.

הוספת תמונה לאינטרנט

על מנת להוסיף תמונה לפריט תוכן, יש קודם כל להעלות את התמונה לאינטרנט. אם נחזור לעמוד הראשי של פאנל הניהול (יש למעלה תפריט עליון מצד ימין, נלך אל המילה "אתר", ובתפריט נלחץ על פאנל ניהול –ע"מ להגיע לעמוד הראשי של פאנל הניהול.  באופן הזה ניתן להגיע לעמוד הראשי כמעט מכל עמוד... כדאי לזכור זאת) .


 


באחד הריבועים הגדולים, בעמוד הראשי, רשום מנהל המדיה .
 
נלחץ עליו פעם אחת, ויפתח חלון : מנהל המדיה.

בחלון זה יש ספריות (ציורים של תיקיות) וקבצים. ניצור תיקיה חדשה, שתשרת אותנו: מעל חלונית התיקיות והקבצים ישנה תיבת טקסט ריקה, ולידה כפתור "יצירת תיקיה".  נמלא את התיבה בשם ספריה (באנגלית), ונלחץ על כפתור יצירת תיקיה. לאחר שניות בודדות נראה את את התיקיה שלנו בחלון התיקיות. נלחץ עליה.


לאחר הלחיצה, אנו נמצאים למעשה בתוך התיקייה. בפעם הראשונה לא יהיו בה תמונות כלל.

נגלול את המסך עד למטה (תחתית המסך) ונלחץ על כפתור ה"עיון" ,(browse) ויפתח חלון דיאלוג שבו צריך לבחור את קובץ התמונה מתוך המחשב, אותו יש להעלות לאינטרנט. לאחר שבחרנו את הקובץ וסגרנו את חלון הדיאלוג, יש מצד שמאל לכפתור העיון תפריט כפתור "התחלת העלאה". לאחר לחיצה אחת, נחכה כמה שניות (תלוי במשקל התמונה) ואז נראה את התמונה בתוך הספרייה שלנו.

תהליך זה יש לעשות לכל תמונה שנרצה שתופיע באתר שלנו.  אפשר לבחור מספר תמונות יחד ואז להעלאות בפעם אחת – יש לקחת בחשבון שזמן ההעלאה יכול להיות ארוך.


הערה חשובה: יש לרשום/לזכור את שם הקובץ המדויק, עם תשומת לב לאותיות גדולות או קטנות בשמות הקבצים, והם חייבים להיות באנגלית או מספרים ! אם יש קושי באנגלית, הייתי משנה את שמות הקבצים עוד על המחשב עצמו (לפני ההעלאה לאינטרנט) למספרים (.jpg1, .jpg2, .jpg2...וכו').
 

פרסום תמונה בפריט תוכן

בדיוק אותו תהליך כמו שינוי מלל באתר, עד לנקודה שבה אנו נמצאים בתוך המאמר עצמו ורוצים לשנות מלל. בתוך חלון הטקסט, שנראה כמו וורד, יש לנו לחצנים שונים. אחד הלחצנים נראה כמו ציור של תמונה עם עץ .  הוא מופיע באמצע שורת הלחצנים.

 לחיצה ( פעם אחת ) על לחצן זה תפתח חלון דיאלוג. בשורה הראשונה יש להכניס את כתובת האינטרנט שבה נמצאת התמונה.

במקרה שלנו:   שם_הקובץ_באנגלית http://www.yourwebsite.co.il/images/directory/
דוגמא:  http://www.yourwebsite.co.il/images/directory/image1.jpg

אם הכתובת נרשמה באופן מדויק, בחלק התחתון של חלון הדיאלוג אמורה להופיע התמונה המבוקשת. (יש להוסיף תיאור תמונה Description). לחיצה על כפתור Insert תכניס את התמונה לתוך חלון המלל הקודם. באופן הזה ניתן להכניס מספר תמונות. לאחר סיום פרסום התמונה, ישנה אפשרות לשחק איתה כמו בוורד – הגדלה והקטנה (פחות מומלץ...) הזזה לימין או לשמאל וכו'.

נלחץ על כפתור ה"שמור" בחלק העליון השמאלי של חלון פריט התוכן.
וזהו, אם נפתח חלון חדש, ונכנס לאתר ולעמוד שבו הוספנו את התמונה, נוכל לראות אותה שם.
 

הוספת פריט תפריט חדש

לפעמים נרצה להוסיף דף תוכן (מאמר) חדש לגמרי, ואחר כך לקשר אותו לתפריט. על מנת לעשות זאת – אנו קודם כל צריכים ליצור אותו. נלך לדף מנהל המאמרים ובסרגל העליון מצד שמאל – נלחץ על כפתור "חדש"


 

לאחר לחיצה על כפתור זה, ניכנס לדף המאמר החדש, כשהוא נקי לגמרי. יש למלא את השדות הרלוונטיים: שם המאמר, מדור וקטגוריה, ואת המאמר עצמו.

בסיום יש ללחוץ על שמירה, שלאחריה נופנה לעמוד מנהל המאמרים. זהו – יש לנו מאמר חדש.

נרצה לשייך מאמר זה אל התפריט. לשם כך, נלך לאזור התפריטים באמצעות התפריט העליון מצד ימין:

נבחר את התפריט המתאים, ונלחץ עליו.
 
לאחר שלחצנו, נוכל לראות את רשימת פריטי התפריטים, כפי שמופיעים בחלק הקדמי של האתר. אנו מעוניינים בשלב זה ליצור פריט תפריט חדש, שיקשר למאמר החדש שיצרנו. לשם כך נלחץ על כפתור "חדש" בתפריט השמאלי העליון (בדיוק כמו שיצרנו מאמר חדש).
לאחר הלחיצה יפתח לנו החלון הבא:
 

בחלון זה אנו מגדירים למעשה מה אנחנו רוצים לקשר לתפריט. אנחנו כבר יודעים שאנחנו רוצים לקשר למאמר בודד, ולכן נבחר "מאמרים" (לחיצה בודדת). לאחר הלחיצה יפתחו אפשרויות תצוגה עבור מאמרים: אותנו מעניין Article Layout  או "תבנית מאמר (בודד)"


 
 


לחיצה עליו תפתח את חלון פריט התפריט: שם עלינו למלא את שם פריט התפריט (כפי שיופיע בחלק הקדמי של האתר) ומצד שמאל, בפרמטרים, עלינו ללחוץ על Select  או בחר, ע"מ לבחור את המאמר מתוך רשימת המאמרים:



לאחר בחירת המאמר החדש שיצרנו, נחזור לעמוד פריט התפריט, ובסרגל השמאלי העליון נלחץ על "שמירה". לאחר מכן, נועבר לעמוד התפריט כולו, ונוכל לראות שהפריט האחרון ברשימה הוא הפריט אותו יצרנו. נוכל לשחק עם מיקומו לפי רצוננו, באמצעות החיצים או באמצעות קביעת מספר סידור, ולחיצה על כפתור השמירה (דיסקט קטן) בראש הטור.

זהו – אם נפתח את האתר בלשונית חדשה, ונעשה רענון, נוכל לראות בתפריט את הפריט החדש, ולחיצה עליו תוביל למאמר החדש שיצרנו.

בהצלחה.

אין להעתיק, לשכפל, לצלם, לתרגם, להקליט, לשדר, לקלוט ו/או לאכסן במאגר מידע בכל דרך ו/או אמצעי מכני, דיגיטלי, אופטי, מגנטי ו/או אחר – חלק כלשהו מן המידע ו/או המאמרים ו/או התמונות ו/או האיורים ו/או כל תוכן אחר שצורף ו/או נכלל באתר אינטרנט זה, בין אם לשימוש פנימי ו/או לשימוש מסחרי.

כל הזכויות שמורות. שימוש בתכני האתר ללא אישור מפורש מחברת הכתובת - פרסום ושיווק באינטרנט - אסור בהחלט.

עודכן לאחרונה ( חמישי, 10 יוני 2010 16:02 )
 

מי צריך פרסום בגוגל ?

פרסום בגוגל הינו כלי פרסום חדיש יחסית שהולך ותופס תאוצה. היתרון של כלי זה הינו שהוא אידיאלי עבור פלח רחב יחסית של עסקים.

חשוב לזכור: הגולשים של היום מחפשים מוצרים ושירותים באינטרנט ובמנועי החיפוש. אם יש לכם פתרון עבורם, המחיר הוא אטרקטיבי, והתדמית שלכם משכנעת, הסיכוי שהמחפש ייצור קשר או יקנה את השירות או המוצר עולה משמעותית.